terdege zomerfair

Komt u ons ook bezoeken? We maken graag kennis met u!

Een feest van ontspanning, ontmoeting en beleving. Dat is de Terdege Zomerfair, met het thema ‘Zomers!’.

De editie staat gepland van woensdag 1 t/m zaterdag 4 augustus 2018. Bezoekers en standhouders vinden elkaar op het vertrouwde terrein van landgoed De Schaffelaar in Barneveld, waar jarenlang de beurs Naar Buiten werd gehouden.
De 35e verjaardag van familieblad Terdege vormt de aanleiding voor de fikse update van de ‘oude’ beurs.

De Terdege Zomerfair is sprankelend en fris. Vrolijk als de zomer zelf, maar natuurlijk ook met de nodige inhoud. Middelpunt van de zomerfair is de Terdege Barn: een enorme landelijk-Amerikaanse boerenschuur. In De Barn gaat Terdege ‘live’: columnisten, auteurs en andere creatievelingen geven workshops, lezingen en presentaties.

Openingstijden:

  • Woensdag 1 augustus: 10.00-21.00
  • Donderdag 2 augustus: 10.00-21.00
  • Vrijdag 3 augustus: 10.00-21.00
  • Zaterdag 4 augustus: 10.00-17.00

Locatie:

Landgoed de Schaffelaar in Barneveld vormt zo ongeveer het geografische centrum van Nederland. Het is goed te bereiken via de snelwegen A1 en A30 en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. De Schaffelaar ligt op 5 minuten lopen vanaf NS-station Barneveld Centrum.

Adres voor TomTom:
Landgoed de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld

U kunt Ikub vinden in stand C15 in de grote tent van De Bewuste Meerwaarde. Zien we u daar?