Wat doen wij voor onze relaties

Voor diverse klanten of relaties hebben wij producties gemaakt of projecten afgerond. Hieronder vindt u een aantal ideeën van producten waarmee wij onze relaties hebben laten plakken aan hun relatie. Wilt u ook geinspireerd raken? Of gewoon eens vrijblijvend willen sparren? Neem dan contact op en kom vrijblijvend een bakje koffie doen in onze showroom.

William van Gent van Zon en Woning uit Ede, levert zon en schaduw in uw woning… Hij levert kwaliteit die blijft hangen. Met dit in ons achterhoofd, mochten wij hem een aantal producten leveren, waaronder notitieblokken en dominglabels o.b.v. alluminium.  

Voor SalesCultuur hebben wij een mooie echte Senz stormparaplu mogen realiseren. wat een pracht is het geworden, Laat die storm maar komen… Veel succes Fius van Laar.

Exclusief-relatiegeschenk

Voor onze klant van Steenbergen, mochten wij onlangs een paar mooie producten leveren. Zoals mooie pennen met een HD Print, emmers met een logo bedrukking.
Als ook Blikken van Waardering gevuld met een mooie oud Hollandse snoepmix.

Exclusief-relatiegeschenk

Ook voor unieke wijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen naast de wijn ook de accessoires leveren. van wijnkist met gravure (handgemaakt) tot wijnstop en thermometer. Gewoon compleet.

Exclusief-relatiegeschenk

Een van onze eigen producties zijn de relatiepotten. Dit is er een zoals wij deze mochten maken voor Van der Giessen uit Ouddorp, een mooie pot met een zinvolle inhoud.

Exclusief-relatiegeschenk

Een authentiek restauratie schilder kwam bij ons met de vraag, kan je mij een echte mooie pen leveren? Niet een van 12 in een dozijn, nee echt een mooie pen met een echte gravure. Nou dat is gelukt… Veel succes Henk van Den Brand.