Dank voor uw interesse, 

Wij vertellen graag iets over ons dienstverleningspakket. Wij van Ikub zijn een voornamelijk offline reclamepartner voor uw bedrijf. Door een breed pallet aan kennis en een groot netwerk van leveranciers om ons heen, kunnen wij u de juiste middelen aanbieden voor uw sales/relatietraject. Welk element geeft u weg. Hoe laat u uw bedrijf of dienst in de herinnering achter bij uw relatie? 

Design

Bij Ikub bent u aan het juiste adres voor uw vormgeving. Hierin gaan we ver! Van het creëren van uw huisstijl tot het daadwerkelijk neerzetten van een (nieuw) product in de markt. Het vraagt kennis, ervaring en doorzettingsvermogen om dit te realiseren! We denken mee in ‘de waaromvraag’ achter uw bedrijf en/of product. Wat wilt u communiceren en wat niet? Onze vormgevers zijn uiterst gedreven om een pracht prestatie neer te zetten. Het begint doorgaans met een matrix achter uw verhaal of product. Hoe denk een klant over uw bedrijf of product? Welk gevoel roept dit op? Welke lijn zet ik uit en in welk tijdsbestek wordt alles gerealiseerd? Hoe en op welke kanalen gaan we campagnes inzetten? Kortom, hoe maken we samen een succes?! 

Personaliseren

Wij van Ikub zijn specialist in het ontwerpen van gepersonaliseerde items. Dit is een grote opkomst omdat elk product een persoonlijk karakter heeft en dus een eigen vorm krijgt.
Wij denken graag mee in het totaalconcept. Hierbij kunt u denken aan een all over bedrukt artikel in uw huisstijl. Grote aantallen afnemen? Onzin! Bij Ikub snappen wij als geen ander dat u uniek wilt zijn en overal niet direct een grote investering achter hoeft te schuilen. Gewoon doen zit in onze genen! Heeft u een idee en zoekt u het juiste beeld erbij?

Vormgeving

Onze specialisten maken graag uw campagne compleet! Dit doen we door het meedenken aan een strategie in uw reclamevoering. Doordat onze expertise ligt op het beeldende vlak, Kunnen wij u perfect adviseren als het gaat over vormgeving en drukwerk. Of u nu een basis website of advertentie of of een visitekaartje nodig hebt. Wij helpen u graag  bij betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig materiaal.  

 

Wij schuiven graag eens bij u aan tafel voor een vrijblijvend gesprek!
Bel ons of kom gewoon even langs!

Een beeld zegt meer…

U kent het wel… De gevoelige platen binnen of buiten uw bedrijf die precies vertellen wat u doet. Zo is het ook met de relatiegeschenken. U kunt maar een keer de eerste indruk achterlaten bij uw relatie. Dan is het wel zo fijn als dit direct de juiste indruk is… 
Ons motto is daarom ook “Geef het juiste geschenk, op het juiste moment.” Wij denken graag met u mee, in een geschenk wat past in uw gehele strategie.
Onze geschenken zijn van exclusieve kwaliteit. waardoor u een echt wow effect creëert
bij uw relatie.